Velkommen til havemøbler.dk

Velkommen til havemøbler.dk

Indkøbskurv 0 items: 0,00 DKK

Nyhedsbrev

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for havemøbler.dk for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.

havemøbler.dk er ejet af:
HAVEMØBELSHOPPEN ApS
Alfarvejen 61, Osted
4320 Lejre 
CVR: 35056319

Betaling

Alle priser er oplyst incl. moms i DKK.

På www.havemøbler.dk kan du betale med følgende:

Dankort/VISA

Mastercard

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.havemøbler.dk

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, nå du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.havemøbler.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.havemøbler.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

Transport og levering
Al transport sker med Danske Fragtmænd (fragt.dk)

www.havemøbler.dk bestræber sig på at sende varer samme dag de bliver bestilt (Mandag til Fredag ml. 08:00 - 16:00) dog kan forsinkelser forekomme på grund af højsæsoner.

Er køber ikke hjemme på adressen ved levering, har fragtmanden tilladelse til at stille varer på adressen uden kvittering.

www.havemøbler.dk vil opfordre til at leveringer bliver bestilt til adresser hvor der er folk til at modtage varer.

F.eks. arbejdspladsen, nabo o.lign.

Ved spørgsmål kontakt kundeservice.


Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på www.havemøbler.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen kan sendes til

Kontakt kundeservice

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk – vi modtager ikke forsendelser sendt pr. efterkrav.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil eholde det købte eller ej. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Reklamationsret

Når du handler på www.havemøbler.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at varen er modtaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende:
En beskrivelse af fejlen

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

 

www.havemøbler.dk tager forbehold for fejl og udsolgte varer.

Havemøbelshoppen Alfarvejen 61, 4320 Lejre - TLF: 7230 0651 - CVR:35056319