Polyrattan havemøbler

Havemøbler lavet i polyrattan er populære som aldrig før. Det skyldes først og fremmest, at polyrattan som materiale er utroligt slidstærkt, hvorfor det nærmest ingen vedligeholdelse kræver. Derudover er polyrattan et meget smukt materiale, som falder i mange danskeres smag. Hos Havemøbelshoppen finder du et væld af forskellige havemøbler udført i polyrattan flet.   

Slidstærke havemøbler i polyrattan

Polyrattan er i alt sin enkelthed et flettemateriale, som er lavet i polyethylen - polyethylen er ét af de mest benyttede plastmaterialer globalt set, da det er utroligt slidstærkt. Derudover er der lave omkostninger forbundet med produktionen af det. Disse 2 faktorer er medvirkende til, at polyrattan som materiale er oplagt at anvende til havemøbler. Polyrattan er ydermere kendetegnet ved, at det er UV bestandigt, hvorfor det eksempelvis ikke falmer af solens UV-lys.

Hos Havemøbelshoppen finder du et yderst bredt udvalg af polyrattan havemøbler.

Er du eksempelvis på udkig efter et sort polyrattan havemøbelsæt, så kan du bl.a. finde det sorte Johanne Paris havemøbelsæt her hos os. Dette havemøbelsæt har et stort udtrækningsbord, så du nemt kan invitere venner og familie på besøg. Er du mere til loungesæt, så finder du også forskellige lækre loungesæt hos Havemøbelshoppen. Du finder bl.a. vores Vanessa Loungesæt, hvor du virkelig kan koble af og nyde sommeraftenen. Er du nysgerrig på at vide mere om vores polyrattan havemøbler, så er du velkommen til at tage kontakt til os på: 73 30 06 51.

1 til 60 ud af 107

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 107

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2