Vedligeholdelsesfri havemøbler

1 til 60 ud af 175

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 60 ud af 175

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Nonwood havemøbler - dine nye vedligeholdelsesfrie møbelsæt

Mange mennesker har længe haft den holdning til vedligeholdelsesfrie havemøbler, at de måtte være lavet af plastik eller på anden vis skabt i billige materialer. Andre mener, at de ikke er lige så pæne og attraktive, fordi der er sparet i forhold til designet. Men sådan forholder det sig heldigvis slet ikke. 

Vedligeholdelsesfrie havemøbler er geniale til haveejeren, der ikke ønsker at bruge unødigt meget tid og krudt på at pleje møblerne i løbet af året, når de udsættes for de danske årstider. På Havemøbelshoppen finder du vedligeholdelsesfrie havemøbler, der både er fremstillet i gode materialer og med tanke på, at de skal kunne klare dage med dårligt vejr. Du kan blandt andet både finde polyrattan, aluminium og nonwood havemøbler, der alle vil spare dig tid, og som samtidig vil tjene dig godt, mange år frem.

Men hvilket materiale er så det bedste, spørger du måske dig selv? For mange mennesker handler det om smag og behag, og uanset hvad du vælger, kræver de alle minimal pleje og vedligehold.

Nonwood er et kunstmateriale, der faktisk er ganske robust og som samtidig gengiver træets smukke udtryk. Når du vælger vedligeholdelsesfrie havemøbler, udført i nonwood, får du et møbelsæt, der kan tåle alt slags vejr, og som derfor har en rigtig lang levetid. Materialet er nemlig både fugt- og mugafvisende og rengøres nemt med vand og sæbe.

Aluminium er et letvægtsmateriale, der også er rustfrit. De vejer derfor en del mindre, end eksempelvis havemøbler af træ, hvilket kan være nyttigt, når der skal flyttes rundt i haven, eller når møblerne skal sættes væk for vinteren. For netop havemøbler i aluminium bør opbevares tørt, når det ikke er sæson. Disse rengøres også nemt med vand og sæbe.

Plastmøbler har længe været foretrukket som favoritten, når det kommer til vedligeholdelsesfrie havemøbler, netop fordi de let kan rengøres med vand og sæbe, ikke vejer det store og er nemme at stable og opbevare, når sæsonen lakker mod enden. De er samtidig gode til at modstå det meste vejr og mister ikke farve i sollys.

 

Giv dine havemøbler et længere liv

Selvom dine vedligeholdelsesfrie havemøbler nemt kan rengøres med en klud og en spand sæbevand, anbefaler vi, at du lader dine møbler overvintre under et overslag, hvis du gerne vil forlænge deres levetid.

Uanset om du har dig en lille familie, der ikke kræver så store møbler, eller en meget stor familie, der ofte kommer på besøg, og derfor kræver, at dine møbelsæt er lette at vedligeholde og findes i størrelser, der kan huse flere generationer, har vi med garanti noget, der passer dig her. Vi har nemlig havemøbelsæt og vedligeholdelsesfrie havemøbler i mange forskellige størrelser til alle familiekonstallationer. Du kan både få møbelsæt, der egner sig til 2, 4, 6 personer, eller helt op til 10, hvis det er det du har brug for.

 

Billige vedligeholdelsesfrie havemøbler

En anden fordel ved at handle hos Havemøbelshoppen er, at du kan finde billige vedligeholdelsesfrie havemøbler året rundt, og ikke blot, når der er tale om mærkedage eller særlige højtider.

Skulle du være i tvivl om, hvilket havemøbelsæt, der passer til netop din have, kan du altid kontakte os. Vi hjælper dig gladeligt med at få valgt de helt rette møbler til din have. Husk at når du køber havemøbler hos os, får du altid god service og også gratis fragt, når du køber for over