Granit Havemøbler

I en moderne have er der mange forskellige elementer og stiltræk, som går igen. Èt element - eller rettere materiale - som man hyppigt støder på ude i de danske villahaver er granit. Navnlig havemøbler som er lavet i granit er populære som aldrig før. Hos Havemøbelshoppen finder du et bredt udvalg af granit haveborde og granit havemøbelsæt.

Granit til haven

Granit er en magmatisk stenart, som man finder meget af her i Skandinavien. Granitten bliver dannet dybt nede i jordens indre, hvor der er flydende magma. Når denne flydende magma størkner, så kan man - kort fortalt - sige, at magmaen er i gang med at bliver lavet om til granit. En rask strandtur vidner også om, at der er massevis af granitsten langs Danmarks 7.300 kilometer lange kyststrækning, og derfor har du med garanti kastet hundredvis af granitsten i havet. Granitten, som vi bruger til vores havemøbler, har efterhånden mange år på bagen - intet mindre end ca. 1,5 mia år gamle er de granitsten, som vi bruger til vores havemøbler. Det samme gør sig også gældende generelt for alle andre granitsten, man ellers finder.    

Du kan let genkende, om du har fingrene i et havemøbel af granit ved de karakteristiske, funklende krystaller som glimter smukt, når solens stråler rammer granitten. Et nærmere kig på granitten beretter yderligere om, at denne er sammensat af forskellige typer af mineraler - både sorte, røde og hvide mineraler kan man tydeligt se på overfladen af stenene.

Stort udvalg af granit haveborde

Hos Havemøbelshoppen finder du - som tidligere nævnt - mange forskellige haveborde, som er lavet i granit. Du finder eksempelvis vores flotte Steen Paris havemøbelsæt,hvor havebordet er lavet i smukt, gråt granit. Medfølgende er der 6 stole - udført i slidstærkt polyrattan flet. Hvis du blot er på udkig efter et granitbord, uden stole, så finder du det også her hos Havemøbelshoppen.   

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side