Havebænke

Nedenfor ser du vores store udvalg af havebænke, vi har altid billige havebænke i god kvalitet. Vi har et stort udvalg af sorte og hvide havebænke og du kan købe din nye havebænk i forskellige materialer. Køb din nye havebænk i træ, polyrattan eller plastic. Altid billige havebænke, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

39 vare(r)

pr. side

39 vare(r)

pr. side

Havebænke der skaber hygge i din have

En havebænk er et perfekt havemøbel til at stå i forhaven eller et hyggeligt hjørne i baghaven. Med havebænke kan du lave hyggelige hjørner rundt omkring i haven, hvor du kan nyde haven fra forskellige vinkler. Du kan for eksempel placere en bænk under et træ, hvor der er skygge fra solen eller ved din haves lille sø, hvis du har en. I forhaven, lige ved indgangen til din bolig er det også idéelt fordi man kan sidde der, mens man venter på, at resten af familien gør sig klar til at tage afsted - derudover, er det jo super flot med en havebænk.

 

Hos Havemøbelshoppen har vi et stort udvalg af havebænke i forskellige størrelser, materialer og designs. Er du på udkig efter en teak havebænk, sort eller hvid havebænk, nonwood havebænk, træ havebænk eller en rund havebænk, så har vi uden tvivl det som du leder efter. Du kan også vælge mellem flere forskellige bord bænkesæt, så hele familien kan have hyggelige picnics i haven.

 

Find den rigtige havebænk til din have

Når du skal vælge en udendørs bænk, så anbefaler vi, at du overvejer følgende parametre:

  • Design - hvilken stil passer til din have?
  • Størrelse - hvor stor skal havebænken være?
  • Vedligeholdelse - hvor meget vedligeholdelse kræver bænken?

 

Udendørs bænke i forskellige designs

Vi fører udendørs bænke i mange forskellige stilarter, herunder helt simple bænke og mere elegante bænke samt klassiske sorte og hvide havebænke. Vi ved, at det er vigtigt, at havebænken passer til stilen i vores kunder haver. Derfor har vi samlet en bred palette af bænke med forskellige designs, så du nemt kan finde en, der passer til stilen i din netop have.

 

Havebænke i størrelser

Størrelsen af din havebænk er også en vigtig overvejelse. De fleste af vores havebænke er 2-3 personers bænke. Ofte vil det ikke være nødvendigt, at der er plads til hele familien på en havebænk, da bænken ofte er et sted hvor en person kan finde ro i et hyggeligt hjørne af haven - eller hvor en person kan vente på at resten af familien er klar til at tage afsted.

 

Hvis du dog drømmer om en havebænk med plads til hele familien, så tag et kig på vores udvalg af bord bænkesæt. Med et bord bænkesæt kan man næsten ikke undgå at drømme sig tilbage til hyggelige lejrskoler ude i skoven, hvor hele klassen havde en picnic omkring et bord bænkesæt.

 

Vedligeholdelse af din nye havebænk

Du bør også overveje, hvor meget tid du er villig til at bruge på vedligeholdelse af din havebænk samt hvor den skal stå om vinteren. Det nemmeste valg er at vælge en nonwood havebænk, da disse er 100% vedligeholdelsesfrie og kan stå ude hele året. Det er derfor et godt valg til dig, der ikke ønsker at bruge meget tid på vedligeholdelse og måske ikke har plads til at opbevare bænken indendørs om vinteren.

 

Mange har dog en forkærlighed for træ havebænke, fordi de er meget smukke og materialet passer naturligt ind i enhver have. En teak havebænk er især et godt valg, hvis du drømmer om en træ havebænk. Teaktræ er blevet et populært valg på grund af træets flotte glød, men også fordi teaktræ er nemt at vedligeholde. Teaktræ behøves ikke en oliebehandling, men det skal blot renses med brun sæbe eller sæbespåner en gang om året. Bænken bør dog stadig opbevares indendørs om vinteren. Vi har også andre typer træbænke, som dog kræver lidt mere vedligeholdelse. Kontakt os gerne for at høre mere om vedligeholdelse af træ havebænke: Tlf. 7230 0651.

 

Få mere glæde af din have med en udendørs bænk

Forestil dig en have med mange forskellige hyggelige kroge. Med en udendørs bænk kan du netop skabe hyggelige områder rundt omkring i din have. Med flere forskellige hyggelige hjørner i haven vil du få mere glæde af din have, fordi du vil kunne bruge den på nye måder og nyde forskellige områder af den.

 

Placer gerne din havebænk med god afstand til havens centrale terrasse. Havebænke kan bruges til at skabe områder med flere forskellige formål. Ved bare at sætte en bænk og en lancerne ved nogle smukke blomster kan du få et romantisk sted, hvor du og din kæreste kan nyde sommeraftenerne. Du kan også bruge en havebænk til at søge læ fra solen ved at placere den under et træ. Havebænke, der placeres i et næsten gemt område af haven, kan være et hyggeligt sted at læse en bog, nyde sin morgenkaffe eller bare få lidt alenetid. På den måde kan du indrette din have i flere forskellige hyggelige områder med hver deres formål, som f.eks. et sted til havebordet, et til solsengen og et til havebænken. 

 

Find inspiration til dine hyggelige havehjørner ved at se på alle de fine havebænke her på siden. Vi fører et bredt udvalg af bænke samt bænkehynder, så bænken bliver endnu mere komfortabel at sidde på.

 

Skab et picnicområde med et bord bænkesæt

Her på siden finder du også flere forskellige bord bænkesæt, der består både af et bord og bænke. Hvis I har en stor have og gerne vil kunne side i forskellige områder af den, så er et bord bænkesæt en perfekt løsning. Et bord bænkesæt er et hyggeligt picnic sted, der især egner sig godt til familier med små børn. Bord bænkesæ er også smarte fordi det er nemmere at få plads til en ekstra person på en bænk end det er at finde en til havestol.