Terrassevarmere

Er du på udkig efter en terrassevarmer? Her hos Havemøbelshoppen finder du flere af markedets bedste terrassevarmere, som kan forlænge kvalitetstiden udenfor i sommerhalvåret på terrassen, altanen, gårdhaven eller lignende. Det danske sommervejr viser sig ikke altid fra sin bedste side, så det gælder om at udnytte det gode vejr, når det endelig er her. Ud på aftenen, når solen går ned, falder temperaturen som regel relativt hurtigt om sommeren, hvorfor mange søger indenfor. Men med en terrassevarmer er det slet ikke nødvendigt at rykke hyggen indendørs. Terrassevarmeren sørger nemlig for, at der fortsat er en behagelig temperatur på f.eks. terrassen, eller hvor du nu vælger at placere din terrassevarmer. Så hvis du f.eks. har gæster på besøg til en grillaften, kan I ufortrødent fortsætte hyggen udenfor.

10 vare(r)

pr. side

10 vare(r)

pr. side

El terrassevarmer – en god varmekilde

Her hos Havemøbelshoppen finder du forskellige slags terrassevarmere. Hvis du f.eks. søger en el terrassevarmer, så har vi flere at vælge mellem. Tag f.eks. vores el terrassevarmer, som er lavet til at stå under havebordet. Denne terrassevarmer fylder ikke særligt meget, hvorfor den er nem at flytte rundt med – og så er den selvfølgelig også sikker at berøre. Varmen fra terrassevarmeren fordeler sig ligeligt, når den er placeret under et havebord. Således får alle, der sidder omkring bordet, en behagelig varme. Du finder også terrassevarmer med fjernbetjening til ophæng på væggen. Der medfølger diverse beslag til ophænget. Med fjernbetjeningen er det nemt og hurtigt at tænde og slukke terrassevarmeren, så varmen hurtigt kan brede sig. Du finder også terrassevarmer til ophæng, hvis du f.eks. har en overdækket terrasse eller lignende.

Terrassevarmer til gas

Her på siden finder du også terrassevarmer til gas. Vi har bl.a. en høj terrassevarmer til gas i sort, som naturligvis kun må anvendes til udendørs brug med propane og butangas. Alt afhængig af den givne styrke er brændetiden på mellem 12-45 timer. Derudover finder du også vores Chanella Bålsted med gas, som skaber atmosfære og varme på samme tid. Dette gas bålsted kan både stå i haven eller på terrassen, hvor den skaber hygge til kølige aftener om sommeren, efteråret mv. Bålstedet tåler imidlertid ikke frost, hvorfor den skal opbevares et frostfrit sted over vinteren.