Cane-line

Det danske designfirma Cane-Line har mere end 30 års erfaring inden for design og fremstilling af komfortable og funktionelle havemøbler. Tankegangen “Life made comfortable” er essensen i Cane-lines fremstilling af havemøbler. Derfor er møblerne også fremstillet i høj kvalitet som vejrbestandinge og funktionelle møbler med høj komfort, lang levetid og lav vedligeholdelse. Cane-line arbejder både mod at minimere virksomhedshedens miljøpåvirkning samt med social ansvarlighed i hele sin produktionkæde, dermed kan du købe Cane-lines havemøbler med god samvittighed. Cane-lines udvalg af havemøbler dækker over alt fra luksuriøse haveborde, behagelige havestole, afslappende solvogne & solsenge samt stilfulde lounge møbler, smukke parasoller og transportable sideborde og fodskamler. Formålet er at give dig de bedste muligheder for at skabe værdi for livet de steder, hvor du slapper af. Hos Havemøbelshoppen hjælper vi meget gerne med at rådgive dig til at finde netop de Cane-line havemøbler, som matcher dine behov.

1 til 60 ud af 118

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 118

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Cane-line er design og møbelhåndværk i verdensklasse

Cane-line er verdensførende inden for design, produktion og udvikling af havemøbler, og er bredt anerkendt både i Danmark og udlandet. Når det kommer til æstetikken taler udvalget af haveborde, havestole, solsenge, havesofaer, loungemøbler, parasoller og tilbehør for sig selv. Det øjet dog ikke nødvendigvis kan skue selv, er det utroligt høje niveau af håndværk og kvalitetsmaterialer. Havemøblerne er nemlig designet til det omskiftelige nordiske klima samt at maksimere funktion og komfort i din dagligdag. Cane-lines arbejde med social ansvarlighed og omsorg for miljøet er ydermere beundringværdigt. 

 

Cane-lines arbejde med FN’s verdensmål & social ansvarlighed 

Social ansvarlighed og omsorg for miljøet er i højsædet hos Cane-line og udgør virksomhedens kerneværdier. Designvirksomheden arbejder aktivt med FN’s verdensmål og sigter mod at skabe en bæredygtig forretning og produktion hele vejen rundt, så samfundet og miljøet belastes mindst muligt og i stedet tilføres værdi. Helt specifik arbejdes der med verdensmål 8 og 12, hvor certificeringer og auditeringer forpligter virksomheden til en grønnere dagsorden og udvikling.

 

Verdensmål 8 dækker over at skabe anstændige jobs og arbejdspladser med gode vilkår og rammer samt bæredygtig økonomisk vækst. Her arbejder virksomheden både lokalt og internationalt på henholdsvist hovedkontoret og hele sin produktionskæde. Cane-line har en SMETA-auditering, der overordnet forpligter virksomheden til gode arbejdsvilkår, derfor er børnearbejde blandet andet ikke tilladt, samtidig skal lønniveauet være retfærdigt og i overenstemmelse med den lokale lovgivning. 

 

Verdensmål 12 sigter mod at udvikle bæredygtige produktionsformer og forbrug. Cane-line sætter hele tiden handling bag og har siden 2013 reduceret sit elforbrug med mere end 50%. Cane-line har en ISO14001 certificering, der er den mest anerkendte internationale standard indenfor miljøledelsessystemer, som forpligter og binder virksomheden til at arbejde med specifikke målsætninger for at beskytte miljøet. Det træ der anvendes i produktionen i Indonesien stammer ydermere fra specielle skove, hvor træet er følger certificeringssystemet SVLK (Indoneasia’s timber legality assurences system). Certificeringen er en garanti for, at træfældningen ikke beskadiger naturen eller reducerer skovene. 

 

 

Cane-line Weave® - Intelligent håndflet

 

AG_Cane-line Weave_Graphite.jpgFU_Flat weave_Natural.jpgBC_Cane-line Weave_Blue.jpg

 

 

De flettede solsenge, havestole, havesofaer og lounge møbler fra Cane-line er håndflettede med virksomhedens Weave®-fiber teknologi, der kan variere lidt i farve, hvilket skaber en flot kontrast i vævningens overflade. På den måde opnår havemøblerne et unikt, naturligt og eksklusivt look.  

 

Cane-line Weave® er en fiber, der er fremstillet af en meget holdbar og gennemfarvet polyethylen (PE) fiber, som er ideel til udendørs brug, da fibren både modstår fugt og store temperatursvigninger. Fibrenes væv og struktur sikrer elasticitet og optimal komfort. De håndflettede fibre sikrer, at Cane-lines havemøbler ikke mørner, men i stedet holder deres form uden, at der opstår synlige mærker efter brug. Det betyder, at møblererne over flere år holder deres flotte design og form. 

 

Det holdbare Weave® materiale er ydermere UV-resistent og kræver minimal vedligeholdelse, hvorfor materialerne ikke falmer i farverne, og du derfor kan glæde dig over de flotte farver i mange år. 

 

Selvom Cane-line Weave® forlænger havemøblernes levetid, anbefaler vi regelmæssig rengøring med en blød børste og sæbevand, da produkterne bruges udendørs i længere tid. Det sikrer fjernelse af overfladisk jord og snavs, såsom blade, bær, pollen og fugledrag, som kan kan opbygge sig og blive sværere at fjerne med tiden, hvis det ikke rengøres regelmæssigt. Alternativt kan produktet rengøres med en højtryksrenser indstillet til moderat.

 

Cane-line QuickDry & Airflow system - hurtigtørrende havehynder med lang levetid 

 

QuickDry & Airflow er system i hyndernes skum, som udviklet af Cane-line, så du ikke skal være nervøs for at lade hynderne stå ude, selv luftfugtigheden er høj eller, hvis det regner.

 

QuickDry skummen gør, at havehynderne tørrer på cirka 1 time efter et kraftig regnskyld, hvilket er lang hurtigere end tørretiden for normale havehynder, der er fremstillet af koldskum. QuickDry skummen sørger også for, at dine havehynder ikke mugner indeni, grundet Airflow, som er en konstant luftcirkulation i hynden, som holder fugten nede ved at lade vinden blæse igennem.

 

Dermed giver QuickDry & Airflow systemet dig muligheden for at nyde endnu flere af de gode udendørsstunder i foråret og sommerende, på trods af skiftende vejr.

  • 1. Cane-lines hyndestoffer er vævet af gennemfarvede UV og vejrbestandige resistente kostfibre, der tåler alt slags vejr

  • 2. Havehyndernes inder-cover er produceret af nylon og vandafvisende, dette gør at cirka 90% af regnvandet afvises 

  • 3. Polstringen er produceret af en termoplast fiber, som giver blød og behagelig siddekomfort

  • 4.Hyndes kerne består af QuickDryFoam®, hvor skummets struktur sikrer hurtig passage, af den vand der ikke afvises af hyndernes inder-cover. Samtidig har hynderne en memory funktion, så de husker dets oprindelige form, når de tørrer. QuickDryFoam® er antibakteriel behandlet, så de kan stå udenfor hele året uden at mugne 

  • 5. Havehynderne har til sidst et indbygget net-drøn, der leder vandet hurtigt ud af havehynderne og sikrer lufttilførsel og ventilation, der giver en særdeles effektiv tørring af hynden. Sidehynderne kan med fordel placeres oprejst, så deres dræn vendes nedad for endnu hurtigere tørirng